گزارش تخصصی دبیر ادبیات با موضوع چگونگی بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

گزارش تخصصی دبیر ادبیات با موضوع چگونگی بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم به همراه هدیه فایل که پنج نمونه پیشنهاد و راهکار جهت ارائه به منظور کسب نمره کامل ارزشیابی می باشد.

تدوین گزارش تخصصی با موضوع چگونگی بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم در قالب فایل ورد و با قابلیت ویرایش فایل و در ۳۰ صفحه به انضمام پنج عنوان پیشنهاد و راهکار کوتاه ارزشیابی جهت ارائه به عنوان مستندات ارزشیابی

گروه تخصصی ایسمگز قابل اعتماد ترین تیم در فضای مجازی می باشد که کاملترین نمونه های گزارش تخصصی را در راستای استفاده همکاران عزیز تدوین نموده است..در گروه تخصصی ما علاوه بر گزارش تخصصی هایی مثل این نمونه گزارش تخصصی دبیر ادبیات با موضوع چگونگی بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم پیشنهادات و راهکارهای ارزشیابی را به صورت رایگان به شما عزیزان ارائه می دهیم.گروه تخصصی ایسمگز گزارش تخصصی دبیر ادبیات را دقیق و کامل طراحی و تدوین نموده است  و سعی بر این بوده است که بر اساس آخرین بخشنامه های ارسالی از آموزش و پرورش تدوین شود.

در فایل پیش رو با عنوان گزارش تخصصی دبیر ادبیات مطالب زیر به طور کامل گنجانده شده است.

سرتیتر مطلب در بحث مفهوم بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

چکیده گزارش در بحث مفهوم بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

پیشگفتار و مقدمه موضوع در بحث مفهوم بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

شناسایی مسائل و مشکلات در بحث مفهوم بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

ابراز عقیده پیرامون وضع حاضر در بحث مفهوم بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

جستجو و جمع نمودن منابع قابل اعتماد در بحث مفهوم بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

گرد آوری داده و اطلاعات دقیق در بحث مفهوم بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

گفتمان پیرامون حل مشکل در بحث مفهوم بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

شرایط پس از بهبود مشکل بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

گردآوری منابع بیشتر و گفتمان در بحث مفهوم بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

استناد به رویدادهای عملی در بحث مفهوم بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

بحث پیرامون تاثیر و نتیجه اقدامات در بحث مفهوم بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

پیشناد و ارائه راهکار در بحث مفهوم بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

منابع برتر و ماخذ قابل قبول بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان

اهمیت موضوع

جمله نویسی ویا موضوع انشاء در کلاس درس ، باید طوری باشد که خاطره ای در ذهن دانش آموز تداعی کند یا چیزی را ببیند وبشناسد تا بتواند در مورد آن مطلب بنویسد.دانش آموزان دارای اختلال یادگیری در بسیاری از جنبه های بیان نوشتاری از همکلاسی های فاقد اختلال یادگیری،عقب ترند.این تفاوتها همیشه پایدار نیست وتا حدود زیادی برطرف می شود. دانش آموزان دارای اختلال یادگیری احتمالاَ در زمینه جمله نویسی و انشاء نویسی ،یعنی دستور زبان ومحتوا ضعیف اند.هر چند دانش آموزان بزرگتر،اصول نحوی وواژگان پیچیده تری را نسبت به دانش آموزان خردسال به کار می برند .

چرا بايد انشاء و جمله نويسي در ما تقويت شود؟

۱-جهت انتقال دانسته های خود به دیگران .

۲-جهت تقویت استعداد و قوه تخیل خود.

۳- جهت پرورش تفکر ،دقت،ادراک و استدلال خود.

انشا در لغت به معني سخن آفريدن و نشو نما دادن و بزرگ گردانيدن است. و در اصطلاح ادبيات عبارت از نگارش جمله ها و عبارتهايي است که افکار و انديشه نويسنده را به صورتي روشن و زيبا بيان کند تا خواننده آنها را به آساني بفهمد و براي او خوشايند باشد.

يکي از عوامل متعدد ناموفق بودن درس انشا نداشتن روش مناسب است. لزوم به کارگيري روش مطلوب در تدريس به اندازه اي است که بعضي از دست اندرکاران علوم تربيتي بهره گيري از روش هاي مناسب را مهم تر از دانش آن درس دانسته اند.تلاش براي تدريس انشا امري ضروري و لازم است. در سر کلاس هاي ما تدريس به همان شيوه هاي سنتي تکرار مطالب گذشته است. و از ديدگاه علوم تربيتي هر کاري که مکانيکي انجام شود کاري آموزشي نيست. زيرا خلاقيت در آن وجود ندارد و تا خلاقيت نباشد مسائل اجتماعي، اقتصادي، صنعتي، و سياسي حل نمي شود و بايد کاري کنيم که کلاس انشا تبديل به کارگاه نوشتن شود.

  توصیف وضعیت موجود                                                        

اینجانب بیتا احمدی دارای ۲۳ سال سابقه در آموزش و پرورش شهرستان ملارد  هستم و هم اکنون در سمت دبیر ادبیات در آموزشگاه ام لیلا طاهر لو در حال تدریس می باشم.. کلاسی که گزارش تخصصی فوق را مبتنی بر آن انجام می هفتم پایه هفتم این دبیرستان می باشد . پس از چند جلسه تدریس در درس انشا به این نتیجه رسیدم که دانش آموزان به آسانی نمی توانستند بنویسند و افکار خود را بیان نمایند و درس انشا برای آنها جذابیتی نداشت . نارسایی حتی بر نحوه ی پاسخ دادن آنها در دروس کتبی نیز اثر گذاشته بود. این مسئله فکر مرا به خود مشغول ساخته بود که به راستی چگونه می توانم دانش آموزان را به درس انشا علاقه مندکنم ؟ و شیوه های اندیشیدن را پیرامون یک موضوع فراهم آورم؟ و کلاس انشا را از حالت خشک و سرد بیرون بیاورم؟ و با استفاده از روش های مختلف، تجربیات اولیا همکاران و مشاوران و متخصصین تعلیم و تربیت دانش آموزان را از منزلگاه مراحل تفکر تحلیل، ترکیب، نقادی و نوآوری و ابداع بگذرانم؟ و به پرورش قدرت تفکر و تحلیل آنها بپردازم.

در این پزوهش سعی خواهد شدعلل  بی علاقه گی و بی انگیزی  را بررسی کرده و راه کار هایی را برای این مورد  ارائه هفتم .

مطلبی که در رابطه با گزارش تخصصی دبیر ادبیات به ذهنم رسید این است که فایل گزارش تخصصی دبیر ادبیات دائما در حال بروز رسانی و اضافه نمودن جزئیات می باشد. گزارش تخصصی دبیر ادبیات در ارتباط با جزئیاتش کاملا دقیق و به روز می باشد. با توجه به تغییرات بخشنامه ها فایل گزارش تخصصی دبیر ادبیات نیز مانند سایر فایل های موجود در سایت می بایست کلیه محتویات به روز را شامل شود. دوستان گرامی شما می توانید با دریافت فایل گزارش تخصصی دبیر ادبیات از دقیق ترین فایل آموزشی در راستای نیازمندی های خود بهره ببرید. سایت حاضر با در اختیار داشتن منابع عظیم و قدرتمند در راستای نگارش و تدوین فایل هایی نظیر گزارش تخصصی دبیر ادبیات پیشگام در عرصه تدوین فایل های آموزشی می باشد.

آنچه در رابطه با فایل گزارش تخصصی دبیر ادبیات باید بدانیم :

مرجع فایل گزارش تخصصی دبیر ادبیات در سایت حاضر می باشد.

فایل حاضر دائما در حال آبدیت و بروز رسانی می باشد.

فایل گزارش تخصصی دبیر ادبیات اختصاصی تدوین شده و از سایت خاصی کپی نشده است.

با توجه به اینکه تدوین فایل هایی نظیر گزارش تخصصی دبیر ادبیات مستلزم زمان و هزینه بالایی از سمت تیم پژوهشی ما می باشد ، لذا از کپی برداری و انتشار فایل های سایت جدا اجتناب ورزید.

فرهنگیان محترم می توانید گزارش تخصصی دبیر ادبیات را تحت عنوان چگونگی بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم به همراه هدیه پنج عنوان برتر راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از گروه تخصصی ایسمگز خرید نمایید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی 09307431004

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

98 − 91 =