نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی با موضوع چگونگی افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی با موضوع چگونگی افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم به همراه هدیه فایل که پنج نمونه پیشنهاد و راهکار جهت ارائه به منظور کسب نمره کامل ارزشیابی می باشد.

تدوین گزارش تخصصی با موضوع چگونگی افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم در قالب فایل ورد و با قابلیت ویرایش فایل و در ۲۸ صفحه به انضمام پنج عنوان پیشنهاد و راهکار کوتاه ارزشیابی جهت ارائه به عنوان مستندات ارزشیابی

گروه تخصصی ایسمگز قابل اعتماد ترین تیم در فضای مجازی می باشد که کاملترین نمونه های گزارش تخصصی را در راستای استفاده همکاران عزیز تدوین نموده است..در گروه تخصصی ما علاوه بر گزارش تخصصی هایی مثل این نمونه نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی با موضوع چگونگی افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم پیشنهادات و راهکارهای ارزشیابی را به صورت رایگان به شما عزیزان ارائه می دهیم.گروه تخصصی ایسمگز نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی را دقیق و کامل طراحی و تدوین نموده است  و سعی بر این بوده است که بر اساس آخرین بخشنامه های ارسالی از آموزش و پرورش تدوین شود.

در فایل پیش رو با عنوان نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی مطالب زیر به طور کامل گنجانده شده است.

سرتیتر مطلب در بحث مفهوم افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

چکیده گزارش در بحث مفهوم افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

پیشگفتار و مقدمه موضوع در بحث مفهوم افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

شناسایی مسائل و مشکلات در بحث مفهوم افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

ابراز عقیده پیرامون وضع حاضر در بحث مفهوم افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

جستجو و جمع نمودن منابع قابل اعتماد در بحث مفهوم افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

گرد آوری داده و اطلاعات دقیق در بحث مفهوم افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

گفتمان پیرامون حل مشکل در بحث مفهوم افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

شرایط پس از بهبود مشکل افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

گردآوری منابع بیشتر و گفتمان در بحث مفهوم افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

استناد به رویدادهای عملی در بحث مفهوم افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

بحث پیرامون تاثیر و نتیجه اقدامات در بحث مفهوم افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

پیشناد و ارائه راهکار در بحث مفهوم افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

منابع برتر و ماخذ قابل قبول افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم

شیوه گرد آوری اطلاعات (شواهد ۱ )  

پژوهش حاضر دربین دانش آموزان کلاس ………. آموزشگاه ……      می باشد . برای اینکه بدانم چرا دانش آموزان جامعه پذیر نیستند  وچه کار کنم که دانش آموزان از این حالت خارج شوند و جامعه پذیر باشند  ابتدا از خود آنها خواستم که نظرشان را درباره جامعه پذیری و روابط اجتماعی بنویسند وبگویند چه  انتظاری از کلاس   درس  دارند ودوست دارند از چه روشی برای تدریس استفاده شود.  بعداز نظر خواهی از دانش آموزان با مشاور وهمکارانم در باره علل  بی علاقگی و عدم جامعه پذیری و روابط اجتماعی دانش آموزان   صحبت نمودم سپس از تعدادی از اولیاء دانش آموزان  بی مسئولیت دعوت به عمل آمده وعلل بی علاقگی  وضعف فرزندشان را نسبت به جامعه پذیری و روابط اجتماعی  جویا شدم. تا بتوانم دانش آموزانم را به   جامعه پذیری و روابط اجتماعی ترغیب نمایم.

تجزیه وتحلیل داده ها

پس از بررسی نظرات ومطالعه کتاب ها ومجلات مختلف و همفكري ومشاوره با مشاور در مدرسه  وساير همكاران  درباره علت عدم علاقه دانش آموزان به جامعه پذیری و روابط اجتماعی   به نتایجی دست یافتم که به شرح ذیل  می باشد:

نظرات همکاران:

–  نداشتن انگیزه

– توجه بیش از حد به مسائل جانبی وحاشیه ای (تفریح  ومیهمانی ، شب نشینی و…)

– توجه ،علاقه وتحت تاثیر برنامه های تلویزیونی وماهواره ای  قرار گرفتن

– تحت تاثیر محیط قرار گرفتن

– نداشتن برنامه ریزی وعدم رسیدگی به  موقع به  والدین به جامعه پذیری و روابط اجتماعی   دانش آموزان

– عدم علاقه به جامعه پذیری و روابط اجتماعی

– نداشتن انگیزه وهدف

– صرف اوقات زیادی از شبانه روز برای دیدن برنامه های تلویزیونی

– سطح تحصیلات خانواده

نظر خواهی از دانش آموزان برای من بسیار حائز  اهمیت بود به همین دلیل از آنها خواستم که نظرات ،خواسته ها  وعلت عدم علاقه شان    را  بدون نوشتن مشخصاتشان روی برگه ای برایم بنویسند.  علاوه بر نظر خواهی از کلیه  دانش آموزان با چند تن از دانش آموزان ممتاز ودرس خوان ودانش آموزان ضعیف  مصاحبه ای ترتیب دادم که  مختصری از گزارش به شرح ذیل می باشد.

 نظرات دانش آموزان :

الف- نظر دانش آموزان ممتاز ودرس خوان:

-نحوه تدریس آموزگار

– خشک وبی روح بودن کلاس

– ترس ودلهره واضطراب دانش آموزان از جامعه پذیری و روابط اجتماعی

-زمان کم وحجم زیاد دروس

ب- نظر دانش آموزان ضعیف

– نداشتن انگیزه ودرک درست وروشن از آینده

– عدم علاقه به جامعه پذیری و روابط اجتماعی

– تحت تاثیر محیط قرار گرفتن

مطلبی که در رابطه با نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی به ذهنم رسید این است که فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی دائما در حال بروز رسانی و اضافه نمودن جزئیات می باشد. نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی در ارتباط با جزئیاتش کاملا دقیق و به روز می باشد. با توجه به تغییرات بخشنامه ها فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی نیز مانند سایر فایل های موجود در سایت می بایست کلیه محتویات به روز را شامل شود. دوستان گرامی شما می توانید با دریافت فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی از دقیق ترین فایل آموزشی در راستای نیازمندی های خود بهره ببرید. سایت حاضر با در اختیار داشتن منابع عظیم و قدرتمند در راستای نگارش و تدوین فایل هایی نظیر نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی پیشگام در عرصه تدوین فایل های آموزشی می باشد.

آنچه در رابطه با فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی باید بدانیم :

مرجع فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی در سایت حاضر می باشد.

فایل حاضر دائما در حال آبدیت و بروز رسانی می باشد.

فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی اختصاصی تدوین شده و از سایت خاصی کپی نشده است.

با توجه به اینکه تدوین فایل هایی نظیر نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی مستلزم زمان و هزینه بالایی از سمت تیم پژوهشی ما می باشد ، لذا از کپی برداری و انتشار فایل های سایت جدا اجتناب ورزید.

فرهنگیان محترم می توانید نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی را تحت عنوان چگونگی افزایش روابط اجتماعی  مثبت در دانش آموزانم به همراه هدیه پنج عنوان برتر راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از گروه تخصصی ایسمگز خرید نمایید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی 09307431004

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

5 + 1 =